Σαράντα ένα (41) κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 7 σε Βόλο και Σκιάθο, καταγράφηκαν συνολικά στη Θεσσαλία, το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης της Covid-19.

Στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα. Τα 2 εξετάστηκαν στη Μονάδα Υγείας Βόλου ενώ 2 ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, 1 χωρίς ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και 1 κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή της Σκιάθου καταγράφηκαν  3 νέα κρούσματα, τα οποία εξετάστηκαν στο κέντρο υγείας του νησιού, 2 κατόπιν συμπτωματολογίας και 1 κατόπιν επαφής με κρούσμα.

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 23 νέα κρούσματα Covid-19. Τα 11 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε αθλητικό σωματείο της Ελασσόνας και προέκυψαν, 10 κατόπιν ιχνηλάτησης και 1 κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Λάρισας, ενώ 2 ακόμη κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και προέκυψαν ένα κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα κατόπιν εξέτασης στο Π.Γ.Ν Λάρισας. Επιπρόσθετα, 3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και κρούσματος άλλης γεωγραφικής περιοχής και εξετάστηκαν δύο στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο. Επιλογικά, 3 κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν δύο στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και ένα στο Γ.Ν. Λάρισας, ενώ 4 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας δύο στο Π.Γ.Ν Λάρισας και δύο στο Γ.Ν. Λάρισας.

 Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν  11 νέα κρούσματα Covid-19. Τα 7 αποτελούν επαφές κρουσμάτων  και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλάτησης, ενώ 4 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, τρία στο Γ.Ν. Τρικάλων και 1 στο εργαστήριο του Α.Π. Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here