Μια ημέρα “γεμάτη” αγάπη για την οργάνωση μας…

Χθεςτο πρωί 15 Απριλίου κλιμάκιο της Οργάνωσης αποτελούμενο από τον Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ Κατσίβελο Ιωάννη , τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Καντόλα Απόστολο και τον Υπ.επικοινωνίας της Οργάνωσης Καλόγηρο Κωνσταντίνο επισκέφθηκε το Γηροκομείο Βόλου προς παράδοση τροφίμων μετά την έκκληση του Ιδρύματος για συγκεκριμένες ανάγκες του.
Αργότερα το απόγευμα δεύτερο κλιμάκιο της Οργάνωσης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κουταρέλο Απόστολο, την Υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Οργάνωσης Πανοπούλου Βάσια, τον Υπ.επικοινωνίας Καλόγηρο Κωνσταντίνο, τον Γραμματέα ΟΝΝΕΔ Αλμυρού Βαλωμένο Γεώργιο και την Τομεάρχη Δικαιοσύνης Καρδακάρη Φρύνη, επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου όπου παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους μικρούς μας φίλους στην Κιβωτό!!
Το φετινό Πάσχα είναι ένα δύσκολο Πάσχα για όλους. Ένα διαφορετικό  Πάσχα μακριά από τους αγαπημένους μας, με μοναξιά και κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας και επιβίωσης στα οποία επιβάλλεται να υπακούσουμε για να είμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Ας θυσιάσουμε το σήμερα προς χάρη του αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας.
Ας μην ξεχνάμε όμως και εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ως οργάνωση είχαμε δεσμευτεί από την αρχή ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που μας έχει πραγματικά ανάγκη. Η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη κάθε φορά που θα εντοπίσουμε ανάγκη. Με τη σειρά μας τώρα, καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας να πράξουν το ίδιο και αυτές τις Άγιες και συνάμα δύσκολες ημέρες να συνεισφέρουν όσο μπορούν σε δομές όπως το Γηροκομείο Βόλου και η Κιβωτός του Κόσμου που συντελούν ένα τεράστιο έργο ανθρωπιάς στο Νόμο μας.
Με εκτίμηση,
το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here