Τα παρακάτω αποτελούν πληροφορίες του almyrospress.gr

Τα επίσημα τα περιμένουμε από το Πρωτοδικείο Βόλου.

Ο συνδυασμός «Αλμυρός- Ευθύνη και Δημιουργία» του νυν δημάρχου Δημ. Εσερίδη, που συγκέντρωσε ποσοστό 38,14 και εκλέγει 10 έδρες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης είναι ο Ηλ. Δαλακούρας και ακολουθούν σε εκλόγιμη θέση οι Ιωάν. Εκίζογλου,Καραγιώργος Αριστείδης,Σταυραντώνη Μαρία, Νίκ. Καλλές, Κων. Πανταζώνας και Ιωάννης Γαλατσίδας. Να αναφερθεί ότι από τις 10 έδρες, οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι θα προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Αλμυρού και από ένας σε Σούρπη και Πτελεό, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγείται ο Βαγ. Καλαντζής και από την Σούρπη ή ο Νικοβιώτης Κώστας ή ο Αναστασίου Δημήτρης.Ίσως στον Πτελεό ο Εσερίδης να πάρει δύο έδρες που αυτό σημαίνει ότι θα μειωθούν από τον Αλμυρό…

Ο συνδυασμός «Δημοτική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Βαγ. Χατζηκυριάκο συγκέντρωσε ποσοστό 36,22% και εκλέγει, επίσης, 10 έδρες, εκ των οποίων οι έξι θα είναι από τη Δημοτική Ενότητα Αλμυρού, δυο από τον Πτελεό και από μια σε Σούρπη και Ανάβρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκλόγιμη θέση βρίσκονται οι Δημ. Τσούτσας, Π. Θωμαΐδης, Αρετή Μπέη, Βασ. Αργυρόπουλος και Γ. Παπαϊωάννου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ή ο Κύριλος Καραλής θα είναι ο έκτος ή ο Δεληζήσης Τάσος.

Ο συνδυασμός “Ζωή αλλάζουμε” καταλαμβάνει 5 έδρες με επικεφαλής την Ζωή Πάππου, συμβούλους τον Καρακώστα Χρήστο,Παπακωνσταντίνου Γιώργο,Βαλωμένος και Νικολαίδης.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν πληροφορίες του almyrowpress.gr.

Τα επίσημα τα περιμένουμε από το Πρωτοδικείο Βόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here