Παρατείνεται μέχρι σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων βασικών επισιτιστικών αγαθών στον Δήμο Αλμυρού, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού, μετά από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μέσω της ΚΕΔΕ.

Πρόκειται για τρόφιμα που θα διανείμει ο Δήμος σε 40 οικογένειες.
Παρακαλούνται οι πολίτες σεβόμενοι τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του να υποβάλουν την αίτηση για συμμετοχή τους στη διανομή καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] .

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι αδυνατούν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά θα κατατίθενται στο κτίριο όπου στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου επί της οδού Δ. Αργυροπούλου 3, αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 24220 26366 και μέχρι την Τετάρτη 16-12-2020.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση είναι τα εξής:
Θεωρημένη κάρτα ανεργίας, εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019, Ε1 φορολογικού έτους 2019, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, απόφαση ΚΕΠΑ (σε περίπτωση αναπηρίας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here