Ο χρόνος για τις εκλογές μετρά αντίστροφα. Στις 26 Μαΐου θα εκλέξουμε τους νέους εκπροσώπους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με απάθεια και αδιαφορία. Το διακύβευμά τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την καθημερινότητα και τις ζωές μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού ο δήμος παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο σχεδόν σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας.

Στις δημοτικές εκλογές κρίνεται το μέλλον της πόλης μας, η δυνατότητά της να αλλάξει, η λύση των προβλημάτων της και τα πρόσωπα που μπορούν να τη δώσουν.

Στις 26 Μαΐου πρέπει να επιλέξουμε  μία δημοτική αρχή που διεκδικεί, έχει όραμα και στρατηγικό σχέδιο, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα προβλήματά του.

Γι’ αυτό ζητάμε την εμπιστοσύνη και την ενεργό συμμετοχή σας για να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την πόλη μας. Χωρίς συνθήματα και ακάλυπτες υποσχέσεις, αλλά με αλήθειες και σκληρή δουλειά. Μαζί με τους συμπολίτες μας και δίπλα σ` αυτούς. Με όπλα τις αξίες, τις θέσεις μας, την εμπειρία μας και την αγάπη μας για την πόλη μας. Και σ` αυτή την μεγάλη συλλογική προσπάθεια καλούμε όλους τους συμπολίτες μας. Γιατί η πόλη μας αξίζει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Και μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Βέβαια, τα λόγια δεν μπορεί να είναι έντιμα παρά μονάχα όταν αποδεικνύονται. Και εμείς αποδεικνύουμε καθημερινά εδώ και πέντε περίπου χρόνια ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, παρόντες και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, εκφράζοντας και τις δικές σας ανησυχίες και επιθυμίες, για  να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα Δήμο για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Είναι στο χέρι μας και ευθύνη όλων μας να περιφρουρούμε και να υπερασπιζόμαστε με όλους τους τρόπους τις αξίες και τις αρχές μας. Εμείς αυτό κάναμε μέχρι σήμερα, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και αύριο. Στην προσπάθειά μας αυτή, σας καλούμε να είστε συμπαραστάτες μας, επιλέγοντας τους ανθρώπους που θα σας εκπροσωπήσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο Δήμο μας.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στα μηνύματα που τους δίνουμε.

Ζητούμε τη ψήφο σας από την πρώτη Κυριακή.

         Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης

        Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού

         Με το συνδυασμό

        Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here