Την αδελφή του θεώρησε ότι ενόχλησε πρώην δήμαρχος της Μαγνησίας, ένας 35χρονος τότε άνδρας, που αποφάσισε να χτυπήσει τον πρώην Δήμαρχο και να καταδικαστεί ωστόσο, σε φυλάκιση έξι μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όσο και πρωτόδικα. Ο 41χρονος σήμερα άνδρας, κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διότι στις 26 προς 27 Ιουλίου του 2013 της Αγίας Παρασκευής, στις 2 τα ξημερώματα, φέρεται σύμφωνα με το δικαστήριο, να χτύπησε τον 78χρονο τότε, πρώην δήμαρχο, ο οποίος υπέβαλλε εναντίον του μήνυση.

Ο ηλικιωμένος διασκέδαζε με παρέα σε πανηγύρι σε χωριό Δήμου της πεδινής Μαγνησίας και επειδή ήταν αργά, πήγε στο αυτοκίνητο του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο πρώην δήμαρχος έβαλε μπρος τον κινητήρα και πριν προλάβει να κλείσει την πόρτα του οδηγού ο 35χρονος τον άρπαξε από τα ρούχα και τον έβγαλε έξω, πετώντας τον κάτω με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ τον πατούσε, προκαλώντας του κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ευτυχώς για τον πρώην Δήμαρχο,στο ίδιο πανηγύρι βρισκόταν και γνωστός γιατρός της περιοχής,ο οποίος ειδοποιήθηκε και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες,ο οποίος γιατρός μαζί με τον αδερφό του επίσης γιατρός, ήταν και μάρτυρας υπεράσπισης του ηλικιωμένου πρώην Δημάρχου.

Ο δράστης στην απολογία του στο Δικαστήριο, δήλωσε αθώος για την πράξη, λέγοντας πως δεν ήταν εκείνος που ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο, αφού αυτός βρισκόταν ακόμα στο πανηγύρι, όταν έγινε το περιστατικό, μαζί με παρέα.
Τελικά οι δικαστές δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα του και τον καταδίκασαν σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή, όπως και πρωτόδικα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here