Ανθρωποκυνηγητό φαίνεται να έχει ξεκινήσει για τον εντοπισμό του αποκαλούμενου “υπαρχηγού” της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Την ώρα που ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς διαφεύγει της σύλληψης, όπως μετέδωσε το Open TV, ενημερώθηκε η INTERPOL για την εξαφάνισή του.

Πώς διέφυγε ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής – Όλο το παρασκήνιο

Την χαλάρωση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την προφυλάκισή του φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε ο Χρήστος Παππάς για να διαφύγει.

Όπως μετέδωσε το Mega, μετά το πέρας του χρόνου προφυλάκισης των στελεχών της Χρυσής Αυγής, είχε επιβληθεί στον Χρήστο Παππά ο όρος να παρίσταται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στο σπίτι του.

Το 2015 ο περιοριστικός όρος άλλαξε με την υποχρεωτική παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και συγκεκριμένα κάθε πρώτη του μήνα.

Ο Χρήστος Παππάς παρουσιάστηκε την 1η Οκτωβρίου και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την άρση των προηγούμενων όρων, διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία. Από την ΕΛ.ΑΣ αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Σ’ αυτές τις φυλακές μεταφέρεται ο σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής

Στις φυλακές Δομοκού, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα κρατηθούν συνολικά 27 καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Οι πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές θα βρίσκονται σε κελιά απομόνωσης και μάλιστα σε θαλάμους τις πρώτες 14 μέρες λόγω του κορονοϊού. Η μεγάλη σπαζοκεφαλιά για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους είναι ότι μεταξύ των προφυλακισμένων υπάρχουν πολλοί «ξένοι» που παλαιότερα ήταν «σύντροφοι» και τώρα έχουν βρεθεί κάτω από την ίδια στέγη. Έτσι λοιπόν σε κάθε θάλαμο θα πρέπει να βρίσκονται δύο άτομα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο θάλαμο και μετά στα ίδια κελιά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιώργος Γερμενής. Παράλληλα δεν θα συγχρωτίζονται και δεν θα συνωστίζονται μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασμένους στη συγκεκριμένη φυλακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here