«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση» δήλωσε ο γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής..

Για μία πρωτόγνωρη κατάσταση, στην οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να ανταποκριθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, μίλησε ο γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8, ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες για τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών, των ελευθέρων επαγγελματιών και των εργαζομένων, που πλήττονται από την απαγόρευση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των ακροατών για επιμέρους ζητήματα. Ένα από αυτά, ήταν και το θέμα των τελών ταξινόμησης, τα οποία δεκάδες άνθρωποι καλούνται να πληρώσουν ξανά. Όπως είπε, αναμένεται η γνωμοδότηση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, ώστε στην συνέχεια να αποφασίσει το Υπουργείο για το τι θα γίνει τελικά.

Όσον αφορά στα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης, ο κ. Τριαντόπουλος σημείωσε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να διευκολυνθούν όσοι έχουν πληγεί, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το «πράσινο φως» στην εκταμίευση χρημάτων που έδωσε το Eurogroup.

Ακούστε τι δήλωσε για τα μέτρα ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος:

πηγή:http://www.akroama.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here