Στα ύψη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μαγνησία. Τις τελευταίες 24ώρες επιβεβαιώθηκαν επιπλέον 127 νέοι «θετικοί», στον Βόλο, στην ευρύτερη περιοχή της χερσαίας Μαγνησίας και στη Σκιάθο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Συντονιστική Ομάδα για τη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλία, από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής συνολικά επιβεβαιώθηκαν  101 καταγράφηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, 2 στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, 22 στο Νοσοκομείο Βόλου και 2 στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου απευθύνθηκαν δύο πολίτες με συμπτωματολογία COVID-19. Yποβλήθηκαν σε τεστ και επιβεβαιώθηκε ότι νοσούν από τον ιό.

Σταθερά υψηλό αριθμό κρουσμάτων καταγράφει η Λάρισα, όπου το τελευταίο 24ωρο διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό συνολικά 140 άτομα. Τα εννιά κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε ιδιωτική επιχείρηση και τα 11 από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι υπόλοιποι 114 ασθενείς εξετάστηκαν μετά από συμπτωματολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στα Κέντρα Υγείας Ελασσόνας, Τυρνάβου και Γόννων, όπως και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Επίσης, τα έξι κρούσματα προέκυψαν κατόπιν τυχαίας δειγματοληψίας.

Στην Καρδίτσα, καταγράφηκαν 46 κρούσματα, εκ των οποίων τα 41 εξετάστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο και 5 σε ιδιωτικά εργαστήρια.
Τέλος, στα Τρίκαλα διαπιστώθηκαν 22 κρούσματα, εκ των οποίων τα 5 εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο και τα υπόλοιπα στο Νοσοκομείο της πόλης, κατόπιν συμπτωματολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here