Για λόγους αμιγώς προληπτικούς και στα πλαίσια του περιορισμού διασποράς του ιού η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων  ενημερώνει ότι απολύμανση θα γίνει:

Σήμερα Δευτέρα στο Κτηνιατρείο του Αλμυρού

Τετάρτη πρωί στο Κτηνιατρείο του Βελεστίνου

Τετάρτη απόγευμα στο κτίριο των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Πέμπτη στο Μηχανολογικό και στο  ΚΤΕΟ

Με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κλειστά τα σχολεία για απολύμανση

Με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και σε συνεννόηση με τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής καθώς και με το ΚΕΠ Υγείας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου προχωρά στην απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων και των χώρων στέγασης των ΚΑΠΗ. Η απολύμανση είναι ένα μέτρο πρόληψης που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο πανικού.

Η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί από τα ειδικά συνεργεία από την Παρασκευή 13 Μαρτίου όπου όλα τα σχολικά διδακτήρια που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου θα είναι κλειστά και η απολύμανση θα συνεχιστεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η δράση μας αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Δημοτική Αρχή πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές μας, οι εκπαιδευτικοί μας καθώς και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας που είναι περισσότερο ευάλωτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here