Νέο σοκ χθες στην υπόθεση της 34χρονης μητέρας, που βρέθηκε νεκρή στον Πτελεό το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, καθώς όπως έδειξε χθες η ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε στη Λάρισα, αιτία του θανάτου της δεν ήταν η κατανάλωση χαπιών, αλλά «η κρανιοεγκεφαλική κάκωση, προκληθείσα από διέλευση βολίδος πυροβόλου όπλου»…

Το πιστοποιητικό θανάτου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας προκάλεσε νέο «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές, καθώς διερευνάται πλέον το ενδεχόμενο είτε της αυτοκτονίας με πυροβολισμό της 34χρονης, είτε της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της.

Το όπλο βρέθηκε ήδη και έχει παραδοθεί στην Αστυνομία, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στο ποιος το χρησιμοποίησε τελευταία φορά. Θα διεξαχθεί δηλαδή βαλλιστική έρευνα, με στόχο να αποσαφηνιστεί, αν το χρησιμοποίησε η 34χρονη ή άλλο πρόσωπο. Πάντως η βολή φέρεται να έχει γίνει από την περιοχή της κάτω γνάθου και προς τα πάνω, γεγονός που είχε ως συνέπεια, να τραυματίσει βαριά όλη την περιοχή της μύτης μέχρι και τον εγκέφαλο, αφού από εκεί έγινε η διέλευση της βολίδας.

πηγή:https://e-thessalia.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here