Ο άνδρας διένυσε 25 ναυτικά μίλια για να δει την αγαπημένη του, με τίμημα την φυλάκισή του καθώς παραβίασε τον νόμο για την πανδημία.

Ο 28χρονος Dave McLaughlan ταξίδευε πάνω στο τζετ σκι πάνω από 4μιση ώρες προκειμένου να φτάσει στην Νήσο του Μαν, όπου διαμένει η ερωμένη του, Jessica Radcliffe.

Ο άνδρας είχε υπολογίσει ότι το ταξίδι θα του έπαιρνε 40 λεπτά, αλλά, οι δυνατοί άνεμοι με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος επιβράδυναν εξαιρετικά την άφιξή του στην Νήσο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλιστα, ο McLaughlan έφτασε στο νησί έχοντας υπόλοιπο καυσίμων που θα αρκούσε μόνο για επιπλέον 10 λεπτά ταξιδιού. Η ερωμένη του Σκωτσέζου άνδρα διέμενε σε σπίτι ιδιοκτησίας του, αφότου οι δύο γνωρίστηκαν σε κάποιο πάρτι σε πολυσύχναστο κλαμπ προ κορωνοϊού.

Τώρα, ο Dave McLaughlan θα πρέπει να περάσει 4 εβδομάδες στη φυλακή, χάνοντας την ευκαιρία να περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά του.

Πολλοί ομοεθνείς του βρήκαν την χειρονομία του ανδρός εξαιρετικά ρομαντική, επιμένοντας πως δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί, αλλά να επιβραβευθεί γι’ αυτήν.

«Φυλακή; Στον άνδρα αυτόν αξίζει άγαλμα για την ευγενή του πράξη», είπε ένας αναγνώστης της Sun, με έναν άλλο να σχολιάζει: «Βρείτε κάποιον που θα ταξίδευε όσο και αυτός για να σας δει, αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος σε μια σχέση!»

Τον ενθουσιασμό τους, πάντως, δεν φαίνεται να μοιράζεται και η μητέρα του Dave, Allison.

«Θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί», σχολίασε. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Τώρα θα χάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά του».

Πηγή: The Sun

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here