Μετά την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε στα ΜΚΔ, ο Δήμος Αλμυρού εξέδωσε ανακοίνωση και αποκαθιστά την αλήθεια σχετικά με το τραυματισμένο αδέσποτο στα ΣΕΑ του Αλμυρού:

Αναφορικά με το θόρυβο που βιαστικά και άδικα προκλήθηκε χθες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ένα τραυματισμένο αδέσποτο στα ΣΕΑ Αλμυρού και για το οποίο δήθεν αδιαφόρησε ο Δήμος, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Μόλις χθες, Κυριακή 13/12 ενημερώθηκε ο αρμόδιος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αλμυρού Αναστάσιος Δεληζήσης για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σήμερα Δευτέρα 14/12, το ζώο βρίσκεται ήδη στον συμβεβλημένο με την Υπηρεσία μας κτηνίατρο, όπου και του παρέχεται η απαραίτητη υγειονομική φροντίδα και μέριμνα προς ανάταξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Θα θέλαμε απλώς να επισημάνουμε πως πριν από την οποιαδήποτε βιαστική “καταγγελία” των αρμόδιων υπηρεσιών, καλό είναι να υπάρχει προσπάθεια επικοινωνίας και συνεννόησης με αυτές, προς επίλυση του – οποιουδήποτε- προβλήματος και όχι “ελαφρά τη καρδία” να προβαίνει κανείς σε δημοσιεύσεις στα ΜΚΔ , τα οποία δεν μπορούν -και δεν πρέπει- σε καμία περίπτωση να υποκαθιστούν τις λειτουργίες τόσο των υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων δημοτών, όσο και των υπηρεσιών προς τις οποίες οφείλουν αυτοί να απευθύνονται.

Κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες άρθρωσης αντιπολιτευτικού λόγου, με την ευχή όμως να περιορίζεται αυτός σε πραγματικές και υπαρκτές περιπτώσεις.

Για την Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Δήμου Αλμυρού

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here