Σε διάταξη μάχης από χθες οι υποψήφιοι βουλευτές – Ξεκινούν οι προεκλογικές περιοδείες ανά το νομό Σε διάταξη μάχης από χθες το Κίνημα Αλλαγής στο νομό Μαγνησίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος ανακοίνωσε τη σύνθεση του βουλευτικού ψηφοδελτίου με τους οκτώ υποψήφιους βουλευτές που θα δώσουν τη μάχη της εκλογικής αναμέτρησης. Στο ψηφοδέλτιο που θα δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι Γιάννης Αναστασίου, Μαγδαληνή (Μάνια) Μπελτζενίτη από τη Σκόπελο, Τρύφων Ε. Πλαστάρας, Γιάννης Σακκόπουλος, Ελενα Φορτούνα, Φώτης Χατζηδημητρίου, Νίκος Χαυτούρας και Ελενα Χριστοδουλιά.

Ξεκινούν οι περιοδείες Νωρίτερα η ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής στον Βόλο είχε αποστείλει το πρόγραμμα των πρώτων εξορμήσεων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για το επόμενο τριήμερο οι οποίοι θα συμμετέχουν σε δύο κλιμάκια. Τα ένα κλιμάκιο θα περιοδεύσουν σήμερα Πέμπτη στις 18.30 στις Μηλιές, στις 19.15 στο Καλαμάκι, στις 19.45 στο Νεοχώρι, στις 20.30 στη Συκή και αύριο στις 18.00 στο Μετόχι, στις 18.30 στον Λαύκο, στις 19.15 στη Μηλίνα και στις 20.30 στο Τρίκερι.

Το δεύτερο κλιμάκιο σήμερα θα περιοδεύσει στις 18.00 στο Μετόχι, στις 18.30 στον Λαύκο, στις 19.15 στη Μηλίνα και στις 20.30 στο Τρίκερι και αύριο 18.30 στις Μηλιές, στις 19.15 στο Καλαμάκι, στις 19.45 στο Νεοχώρι, στις 20.30 στη Συκή. Το Σάββατο το Κίνημα Αλλαγής προγραμματίζει στις 20.30 το βράδυ κεντρική ομιλία με όλους τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ στην κεντρική πλατεία της Αργαλαστής. Τέλος να σημειωθεί πως η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ θα λειτουργήσει το ίδιο εκλογικό κέντρο που διατηρούσε και την περίοδο των ευρωεκλογών στην οδό Δημητριάδος με Κ. Καρτάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here