Χθες μόλις πληροφορηθήκαμε την έκκληση για βοήθεια του Ιδρύματος κλειστής περίθαλψης αυξημένης φροντίδας βαριά νοητικά Υστερούντων Ατόμων (με δευτερογενείς ψυχιατρικές διαταραχές) “ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ” Βόλου , δεν μπορούσαμε παρά να απαντήσουμε άμεσα σαν Οργάνωση, αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι.

Σήμερα λοιπόν,  03/04/2020 κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας αποτελούμενο από: τον Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κουταρέλο Απόστολο, τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Καντόλα Απόστολο, τον Υπ.Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Καλόγηρο Κωνσταντίνο, τον Τομεάρχη Τουρισμού Αλεξάκη Ιωάννη και την Τομεάρχη Δικαιοσύνης Καρδακάρη Φρύνη, επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ της περιοχής και προμηθεύτηκε είδη πρώτης ανάγκης για το Ίδρυμα.
Τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και αφού αποστειρώθηκαν όλα τα είδη της δωρεάς παραδώσαμε στις Άσπρες Πεταλούδες είδη που οι υπάλληλοι του Ιδρύματος μας ενημέρωσαν οτι βρισκόταν σε έλλειψη.
Ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς σαν Οργάνωση οφείλουμε να είμαστε στη πρώτη γραμμή δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του Νομού μας και σε Ιδρύματα που επιτελούν κοινωνικό έργο.
Οι Άσπρες Πεταλούδες είναι αδιαμφισβήτητα ένα Ίδρυμα το οποίο έχει αναλάβει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στο Νομό μας.
Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα ατόμων με ιδιαιτερότητες όπως νοητική υστέρηση, νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές, σύνδρομο Down, παθήσεις όπως επιληψία, αυτισμός, εγκεφαλοπάθειες, σωματικές ιδιαιτερότητες – δυσκολίες και άλλες αισθητηριακές διαταραχές.
Σκοπός δικός μας ως ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ είναι ακόμη και εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας να νοιώσει μόνος και αδύναμος.
Δεσμευόμαστε καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετέπειτα να είμαστε δίπλα στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες αλλά και σε όλους τους φορείς και συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Προς το παρόν μένουμε σπίτι ,αλλά δε μένουμε μόνοι!
Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.
Με εκτίμηση,
 το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here