Ένοχος για δύο μόνο ποινές, από τις πέντε που κατηγορούνταν συνολικά, κρίθηκε ένας 78χρονος από τον Αλμυρό, ο οποίος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών, με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Ο ηλικιωμένος κατηγορούνταν για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, παραβίαση δικαστικής απόφασης, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, και για εξύβριση κατά συρροή. Το Δικαστήριο τον καταδίκασε μόνο για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για την εξύβριση κατά συρροή, επιβάλλοντας του την παραπάνω ποινή, κρίνοντας τον αθώο για τις υπόλοιπες.

Στις 13 Νοεμβρίου του 2016 στον Αλμυρό ο 78χρονος φέρεται να μην σεβάστηκε τη δικαστική απόφαση που είχε βγάλει η 79χρονη σύζυγος του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, ξεκινώντας καυγά τόσο με την ίδια, όσο και με την 71χρονη αδελφή της. Επίσης φέρεται να επιτέθηκε χτυπώντας τις δύο γυναίκες, ενώ τις εξύβρισε.

Ο κατηγορούμενος διέμενε σε διπλανό σπίτι με τις δύο γυναίκες, και στο Δικαστήριο υποστήριξε πως δεν τις χτύπησε, αλλά αυτές του επιτέθηκαν, παρά το γεγονός ότι ήταν πρόσφατα χειρουργημένος.

Επίσης είπε πως η μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους δεν ήταν ψευδής, όπως ισχυρίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του και η αδελφή της, αλλά πράγματι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όμως το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here