Δίδυμα αδέρφια ήταν τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2020. Η οικογένεια υποδέχθηκε τα νέα μέλη της λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το χαρμόσυνο μήνυμα μετέφερε μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μαιευτήρας γυναικολόγος και διευθυντής του γυναικολογικού τμήματος στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας κ. Ηλίας Καρνάβας, γράφοντας «τα πρώτα μας μωρά για φέτος λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου!! … αν και το 2ο διδυμάκι δεν ήθελε να αποχωριστεί τη μαμά του!!».

Το «ποδαρικό» για τη Μαγνησία έγινε στην Κλινική Κωνσταντινόπουλου στο Βόλο.
Με καισαρική , μια μητέρα έφερε στις 9 το πρωϊ στον κόσμο δύο διδυμάκια, με την βοήθεια της γυναικολόγου Ευαγγελίας Τσάπη.
Πρόκειται για ένα αγοράκι βάρους 2.380 γραμμαρίων και ένα κοριτσάκι βάρους 1630 γρ. Τα διδυμάκια είναι ναι το 3ο και 4ο παιδί της οικογένειας Κερασιώτη-Σαρακατσιάνου.

Ένα υγιέστατο αγοράκι είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Κρήτη το 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το πρώτο κλάμα του παιδιού ακούστηκε στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Χανίων, λίγες ώρες αφότου το 2020 πήρε “σκυτάλη” από το 2019.

Η ευτυχισμένη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά την αλλαγή του χρόνου με συσπάσεις και γέννησε μέσα σε λίγη ώρα με φυσιολογικό τοκετό. Το αγοράκι είναι βάρους 3.840 γραμμαρίων και αποτελεί το τρίτο παιδί της οικογένειας. Οι χειρούργοι μαιευτήρες που έφεραν στον κόσμο το υγιέστατο μωράκι είναι οι κυρίες Καλλονιάτου και Δαλακούρα.

Θυμίζουμε πως από 1/1/2020 ισχύει το επίδομα γέννας των 2000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here