Εξέπνευσε στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του στο Αχιλλοπούλειο
Κεραυνός στον Αλμυρό από τον θάνατο 48χρονου πατέρα δύο παιδιών εργαζομένου στην Πολεμική Αεροπορία. Ο Ιωάννης Παπανικολάου ο οποίος καταγόταν από την Κατερίνη και έμενε Αλμυρό με την οικογένειά του, απεβίωσε μετά από αιφνίδιο επεισόδιο που είχε με την υγεία του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε δυσφορία και πόνο στο στήθος και ζήτησε αμέσως από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού βοήθεια.
Στο Κέντρο Υγείας, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αμέσως κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διακομιδή του στο Αχιλλοπούλειο και μάλιστα όταν το ασθενοφόρο είχε φθάσει στην Πολυμέρη πολύ κοντά στο Νοσοκομείο και έστριβε την κάθετη οδό για να εισέλθει στην είσοδο υπέστη ανακοπή με τους διασώστες να προσπαθούν να τον επαναφέρουν με κάθε τρόπο.
Εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με τους γιατρούς να πέφτουν όλοι κατά πάνω του, να προσπαθούν εναγωνίως να τον επαναφέρουν, αλλά είχε χάσει την επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν ανταποκρινόταν παρά τις έντονες προσπάθειες.
Οι συνεχείς και επίμονες προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με τους γιατρούς να δίνουν κυριολεκτικά μάχη δυστυχώς δεν είχαν αίσια κατάληξη.
Ο 48χρονος απεβίωσε με το άγγελμα θανάτου βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του και να πέφτει σαν κεραυνός στον Αλμυρό.
Ο Ιωάννης Παπανικολάου καταγόταν από την Κατερίνη και διέμενε Αλμυρό καθώς εργαζόταν στην 111 Πτέρυγα Μάχης. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Η οικογένειά του έχει τυλιχτεί στο πένθος, ενώ συνάδελφοί του αδυνατούν να πιστέψουν τον απροσδόκητο χαμό.
Ολόκληρη η τοπική κοινωνία του Αλμυρού πάγωσε μετά το άγγελμα θανάτου του καθώς ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο προανάκρισης για τα ακριβή αίτια θανάτου του διέταξε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.











