Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου:

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου το περασμένο Σάββατο 1 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.1000 και πλέον άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν με τον Γιώργο Πάγκαλο και την ορχήστρα του, απολαμβάνοντας φαγητό και ποτό από τα τοπικά καταστήματα. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κος Βαλαμούτης και Κα Σταυραντώνη, οι Δ. Σύμβουλοι Κος Κωστόπουλος και Κα Μαρκάκη, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Κος Μπάρδας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευξεινούπολης Κος Παπαγιάννης η Γραμματέας του Δήμου Κα Σπανού, και ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου Κος Βαλαμουτόπουλος. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό σύλλογο για την άψογη διοργάνωση και θερμές ευχαριστίες στην Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση της ορχήστρας και τω ηχητικών και στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν για την επιτυχή διοργάνωση.

Σάς περιμένουμε και πάλι για την καθιερωμένη εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας “Μυρμιδόνες Πλατάνου” στην πανέμορφη πλατεία του ιστορικού Παλαιού Πλατάνου την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ