Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας πραγματοποιείται και φέτος συλλογή χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσουμε υπεύθυνες, φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές.
Δεδομένου ότι η ανεξέλεγκτη απόρριψη των μαγειρικών ελαίων δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο περιβάλλον, συγκεντρώνουμε το χρησιμοποιημένο, τηγανισμένο λάδι, το στέλνουμε για ανακύκλωση, βοηθάμε έμπρακτα το περιβάλλον και εξασφαλίζουμε δωρεάν καθαριστικά προϊόντα για το σχολείο μας!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, χάρη στη βοήθεια γονέων του σχολείου μας και μεγάλου αριθμού πολιτών της περιοχής μας, ανταλλάξαμε σημαντική ποσότητα χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων με πολλά και ποικίλα καθαριστικά προϊόντα που διατέθηκαν στο σχολείο μας!
Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας συλλέγοντας χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια, παρακαλούμε να τα παραδίδετε στους εφημερεύοντες εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κατά τις ώρες προσέλευσης ή αποχώρησης των μαθητών / μαθητριών από το σχολείο μας (8:00 – 8:15 το πρωί και 13:15 – 13:30 το μεσημέρι). Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάθεση συμμετοχής και τη συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ