Στα 88 ανήλθαν τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας, εκ των οποίων τα οκτώ στη Μαγνήσια.

Στα Τρίκαλα καταγράφηκαν 22 νέα κρούσματα Covid -19. Οχτώ κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 14 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων έξι σε ιδιωτικά εργαστήρια και οκτώ στο Γ.Ν. Τρικάλων.

Στη Λάρισα καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα Covid -19. Εφτά κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Λάρισας και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια ενώ 5 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Λάρισας και προέκυψαν δυο κατόπιν ινχηλάτησης και τρία κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Λάρισας. Επιπρόσθετα 7 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και εξετάστηκαν τρία σε ιδιωτικά εργαστήρια ένα στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και τρία στο Γ.Ν. Λάρισας ενώ 1 κρούσμα επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο. Επιλογικά 28 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δώδεκα σε ιδιωτικά εργαστήρια έντεκα στο Γ.Ν. Λάρισας τρία στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και δυο στο Κ.Υ. Ελασσόνας.

Στην Καρδίτσα καταγράφηκαν 10 νέα κρούσματα Covid -19. Τέσσερα κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 6 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων τέσσερα στο Γ.Ν. Καρδίτσας ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19. Δύο κρούσματα αποτελούν επαφές κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 3 ακόμη εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων δυο στο Γ.Ν. Βόλου και ένα Κ.Υ. Βόλου.

Στην περιοχή της Σκιάθου καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19. Και τα 3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων καθώς και κρούσματος από το εξωτερικό και προέκυψαν δυο κατόπιν ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Κ.Υ. του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here