Σύμφωνα με πληροφορίες του Τούνελ η σορός που εντοπίστηκε το Σάββατο ανήκει στον 49χρονο, Γιάννη Καραμπάτση, που αναζητούσε η εκπομπή τον περασμένο Απρίλιο, όταν χάθηκε στην ίδια περιοχή.

Οι συγγενείς του φέρεται να τον αναγνώρισαν από το τατουάζ που έχει στην πλάτη αλλά η εξέταση του DNA θα δώσει την τελική απάντηση.

Στο σημείο, το οποίο έχει αποκλειστεί, έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής. Το πτώμα εντόπισε κάτοικος της περιοχής που πότιζε τον κήπο του. Βλέποντας το πρόβλημα με τη ροή του νερού πήγε στον τόπο για να ελέγξει τι συμβαίνει και τον είδε να επιπλέει.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Η σoρός του είναι σε αποσύνθεση και το τζιν που φορούσε είχε κατέβει στο ύψος των γονάτων του και φαινόταν σαν να τον είχαν δέσει με ζώνη.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό θάνατο ο άτυχος άνδρας κι αν ευθύνεται κάποιος γι’ αυτό. Η οικογένεια από την πλευρά της όρισε τεχνικό σύμβουλο.

Το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από τις Αρχές και εθελοντές αλλά δεν είχε εντοπιστεί κάτι.

«Να μάθουμε την αλήθεια»

Σοκαρισμένη από τις εξελίξεις η θεία του Γιάννη, Χαρούλα Καλτσούνη, δήλωσε στο Τούνελ:

«Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να μάθουμε την αλήθεια. Τι του συνέβη, πως βρέθηκε εκεί κι αν ευθύνονται κάποιοι γι’ αυτό να τιμωρηθούν. Ο Γιάννης δεν πείραξε ποτέ κανέναν.  Θέλουμε να χυθεί άπλετο φως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ