Ο Δήμος Αλμυρού έζησε μια μοναδική εμπειρία την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη, στη βραδινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του καλοκαιριού. Δύο πολύχρωμα αερόστατα υψώθηκαν στον ουρανό, φιλοξενώντας μια πρωτοποριακή εναέρια συναυλία.

Σε μια μαγική βραδιά, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, η ιπτάμενη πιανίστρια Έλενα Ξυδιά και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού χάρισαν στο κοινό μια ανεπανάληπτη μουσική απόλαυση.

Το πρώτο αερόστατο φιλοξένησε την Έλενα Ξυδιά, η οποία μάγεψε το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες από ψηλά. Στο δεύτερο αερόστατο, οι μαθητές του  Ωδείου Αλμυρού Μαρία Αγγελή και Ιάκωβος Καλλίκας τραγούδησαν υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδύαζε μουσική και θέαμα, όπως ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα.

Η Δημοτική αρχή  και ο Δήμαρχος  Δημήτριος Εσερίδης, στήριξε ενεργά αυτό το πρωτοποριακό event, το οποίο ανέδειξε την καλλιτεχνική έκφραση σε νέα ύψη. Μετά την εναέρια συναυλία, ακολούθησε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού  το οποίο συγκίνησε και ενθουσίασε το κοινό.

Η βραδιά ήταν πραγματικά μαγική, γεμάτη μελωδίες και εικόνες που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να παρευρεθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ