Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Ευξεινούπολης  ανέβασε στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του σχολείου το Θεατρικό  Έργο “Δεσποινίς Διευθυντής” των Α. Γιαλαμά και Κ. Πρετεντέρη την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.

Στο σχολείο μας εδώ και 15 χρόνια σχεδόν έχει γίνει θεσμός το θέατρο, το οποίο επιτελεί μια από τις βασικές κοινωνικοποιητικές λειτουργίες. Οι μαθητές μας ανεβάζουν έργα που είναι απαιτητικά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δούλεψαν πολλές ώρες όλη τη χρονιά μετά το σχολείο,  Σαββατοκύριακα, αλλά και στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Η παράσταση ήταν εξαιρετική και το κοινό διασκέδασε με τις έξυπνες ατάκες τους. Συντονίστρια εκπαιδευτικός η κα Καραγιαννοπούλου Μαρία, με συνεργάτες τις Γκαραγκούνη Παυλίνα,  Σιαμέτη Αθανασία, Τσιαμανή Ελένη και Σταυραντώνη Μαρία.

Έπαιξαν οι μαθητές και μαθήτριες: Καραδήμου Κων/να (Λίλα), Παπαευσταθίου Γιώργος (Αλέκος), Κυρατζής Κων/νος (Θωμάς), Καστάνη Όλγα (Αθηνά), Χάλαρη Άννα (Βίκυ), Στατήρας Νικόλαος (Ναύαρχος),  Στεφανή Άλκηστις (Λουκία και κα Μακράκη), Στατήρας Αλέξανδρος (Σταύρος και καθηγητής),  Χάλαρη Θεοδώρα (Ντιάνα), Τουραλιά Ειρήνη (Υπάλληλος), Καλόσι Μαρία (υπάλληλος), Πρεμέτη Ελένη (Διδώ), Πατσιαλίδης Παναγιώτης (κυρ-Βασίλης), Μολόβ Γιάννης (Γιάγκος και σερβιτόρος), Καλαϊτζόγλου Κων/νος (μπάρμαν), Βαζούρα Παναγιώτα, Πούλιος Απόστολος, Σιαμούρης Γεώργιος (χορευτές).

Στο τέλος της παράστασης, μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα γιορτάστηκε η αποφοίτηση των μαθητών Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου, παρακολουθώντας μεταξύ άλλων δύο βίντεο από τις στιγμές της σχολικής ζωής των αποφοίτων, τα οποία επιμελήθηκαν με αγάπη  η υποδιευθύντρια Σιαμέτη Αθανασία και η Δρόσου Μάρθα. Τους απόφοιτους αποχαιρέτησαν με πολύ συγκίνηση η διευθύντρια Μαρία Σταυραντώνη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμητρα Στεφανή και οι καθηγητές των μαθητών με τις καλύτερες ευχές.

Οι απόφοιτοι του Λυκείου παρέλαβαν το απολυτήριο τους και πανέμορφα αναμνηστικά δώρα που πρόσφερε ο σύλλογος διδασκόντων.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε στους αποφοίτους του Γυμνασίου όμορφα αναμνηστικά δώρα.

Η Διευθύντρια

Μαρία Σταυραντώνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ