Και μέσα στον απόηχο της όμορφης φιλανθρωπικής βραδιάς, μιας εκδήλωσης που η επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας, να πούμε σε όλους σας ένα ειλικρινέστατο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ένα ταπεινό συγνώμη !!!
Ζητούμε συγνώμη αν κάποιοι δεν βρήκαν κάποιο κάθισμα ή τραπέζι για να μπορέσουν να απολαύσουν τις αγγελικές φωνές των μουσικών, και τα πεντανόστιμα (αλλά όπως αποδείχθηκε λίγα) σουβλάκια που προσφέρθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από κρεοπωλεία της πόλης μας και που έψησαν με περίσσια μαεστρία οι ψήστες μας. Δεν περιμέναμε να εισπράξουμε τέτοια αποδοχή και ανταπόκριση όχι μόνο από πολίτες της πόλης μας αλλά και από ανθρώπους που μένουν Ν. Αγχίαλο, Βόλο, Βελεστίνο και γύρω περιοχές.
Σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι χορηγοί της υπέροχης αυτής εκδήλωσης,
Τον Γιώργο Πάγκαλο με τη σύζυγό του Aida, τον Φώτη Τάμπα με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Δημητρίου, τους μουσικούς Γιάννη Καμπουρίδη και Δημήτριο Συτζάκη. Τον Κώστα Κολώνη για την ηχητική κάλυψη της βραδιάς.

Ιδιοκτήτες κρεοπωλείων που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους που προσέφεραν τα σουβλάκια, τα αρτοποιεία Γκάτση Ν., Κωστόπουλου, Μαλλιαρού και Μπαζή για την προσφορά τους σε ψωμί, τα καταστήματα Gossip, Ritz, Stretto και τις κάβες ποτών Ιωνόδη, Ράπτη, Σαμαρά που πρόσφεραν όλα τα αναψυκτικά, νερά, μπύρες. Τον Κώστα Μπομπότη για τον λαχταριστό χαλβά που μας χάρισε προς πώληση. Το τυπογραφείο “τύπωσέ το” για τον σχεδιασμό και εκτύπωση των αφισών. Τα τοπικά σάιτ almyros info, almyros news, almyros press, καθώς επίσης την εφημερίδα “Λαός της Μαγνησίας” και το ομώνυμο σάιτ που υπήρξαν χορηγοί επικοινωνίας μας.

Τα παιδιά του κατηχητικού και τους γονείς τους, που βοήθησαν στην προετοιμασία αλλά και καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Τους ψήστες μας, τους επιτρόπους του Ιερού Ναού και πολλούς επαγγελματίες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ