Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι από 1 Ιουλίου 2024 θα ξεκινήσουν διακοπές υδροδότησης. Οι διακοπές υδροδότησης αφορούν τους πολίτες-υπόχρεους που έχουν ανεξόφλητους περισσότερους από δυο λογαριασμούς ανεξάρτητα από το ποσό της συνολικής οφειλής. Οι συγκεκριμένοι οφειλέτες δεν ανταποκρίθηκαν στις οχλήσεις της επιχείρησης προκειμένου να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Ορίζεται προθεσμία μέχρι και την 28η Ιουνίου 2024 για την οικονομική τακτοποίηση – ρύθμιση οφειλών των υπόχρεων, ώστε να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση διενέργειας διακοπών υδροδότησης.

Η ευθύνη μας για την προστασία του φυσικού πόρου (που συνιστά μέρος της Ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής) και το νομικό πλαίσιο λειτουργίας μας (N. 1069/80 ΦΕΚ 191Α, Π.Δ. 644/81 ΦΕΚ 142Α, Κανονισμός Ύδρευσης ΔΕΥΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ), δίνουν τη δυνατότητα να εκδώσουμε και μάλιστα χωρίς άλλη ειδοποίηση εντολή διακοπής της υδροδότησης του ακινήτου, ανεξάρτητα από το ύψος και τη φύση της οφειλής, εφόσον ο λογαριασμός δεν εξοφληθεί μέχρι την οριζόμενη σε αυτόν ημερομηνία.
Καθίσταται επομένως εκ των ανωτέρω σαφές ότι η διακοπή της υδροδότησης είναι ανεξάρτητη από το ύψος της ληξιπρόθεσμης οφειλής και των υπόχρεων αυτής.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι η επιχείρηση αδυνατεί να λειτουργήσει και να εκπληρώσει το δύσκολο έργο της καθώς και να αποπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, αν κάποιοι από τους καταναλωτές δεν ανταποκρίνονται στις δικές τους υποχρεώσεις.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, επιβάλλεται η ταυτοποίηση (η οποία μάλιστα από το προαναφερθέν νομικό πλαίσιο συνιστά υποχρέωση κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου)  των παροχών με την επικαιροποίηση στοιχείων των υπόχρεων τους, η οποία μπορεί να γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ ΑΛΜΥΡΟΥ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ