Αντιφάσεις – Εκφοβισμοί και καμία Ουσία από τον Δήμαρχο Αλμυρού.

Τουλάχιστον αποκαλύφθηκε ότι και γνωρίζατε και θέλατε την καταστροφή.

κ. Εσερίδη μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Το γνωρίζουμε ότι σας ενοχλεί ο αντίλογος και η αντιπολίτευση, αλλά σε ένα ευνομούμενο κράτος παραμένει δικαίωμά μας.

Η ουσιαστική αντιπολιτευτική παρουσία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας είναι (δυστυχώς για εσάς) ακέραιη και αυταπόδεικτη, αφορώντας ευθέως το ύφος άσκησης της εξουσίας σας, ανεξαρτήτως των κατά περίπτωση θεμάτων.

Μείνετε στα γεγονότα για μία φορά και αφήστε τις γενικότητες και τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού και εκφοβισμού. Έχετε τόση ανάγκη να βρίσκεστε στο επίκεντρο ώστε να αναφέρεστε κάθε φορά αποκλειστικά στο πρόσωπό σας και στην ποσότητα της αγάπης και της εκτίμησης που λαμβάνετε; Δεν αφορούν αυτά την τοπική πολιτική σκηνή.

Επί του προκείμενου, όχι μόνο δεν ενδεικνύεται τον απαιτούμενο σεβασμό αλλά υποπίπτετε σε αντιφάσεις, αποδεικνύοντας τόσο την γνώση όσο και τη βούλησή σας να βεβηλώσετε το μνήμα και τη μνήμη δύο ευεργετισσών της περιοχής μας.

Ακολουθήσατε, λέτε τώρα, τον ψηφισμένο από εμάς Κανονισμό όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσείς προσωπικά δηλώνατε άγνοια και ο Πρόεδρος της ΤΚ Ευξεινούπολης με δήλωσή του στην εφημερίδα αναφέρει ότι το έμαθε τέσσερις ημέρες μετά…Άρα σήμερα, αποδεικνύεται ότι είχατε πλήρη γνώση..

Επειδή, όμως, πράγματι, όπως παραδέχεστε η δική μας Δημοτική Αρχή δημιούργησε κανόνες και στα Κοιμητήρια, με ουσιαστική εργασία και γνώση και όχι φαίνεσθε, σας καλούμε να διαβάσετε το άρθρο 15 παρ. 1 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων, σύμφωνα με το οποίο “Οι τάφοι διακεκριμένων προσώπων είναι διαρκούς χρήσης, στους οποίους ενταφιάζονται οι μόνιμοι κάτοικοι που έχουν την ιδιότητα του δημότη και προσέφεραν άξιες τιμής υπηρεσίες προς τον Δήμο Αλμυρού, το Έθνος, την κοινωνία κλπ”. Οφείλατε δε να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ο Δήμος Αλμυρού, είναι ένας εκ των κληρονόμων του. Δεν θέλατε όμως να προκαλέσετε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, θέλατε να καταστρέψετε το μνήμα και αυτό πράξατε και δεν έχετε την αξιοπρέπεια να το παραδεχθείτε και να ζητήσετε συγνώμη.

Ο εγωισμός σας είναι εκείνος που αναγάγει το θέμα σε μείζον τοπικό πολιτικό ζήτημα και όχι το αναφαίρετο δικαίωμα μας να εκφραζόμαστε για κάθε θέμα της διοίκησής σας. Όσο για το πρόσφατο ή μη των φωτογραφιών,  άξιο απορίας το απύθμενο θράσος σας στα ψεύδη, όταν υφίστανται στη ζωή συγγενείς.

Για το τέλος, σας επισημαίνω ότι μπορεί ο φόβος να φυλάει τα έρμα αλλά ταυτόχρονα είναι το σημάδι του σκοταδισμού που πάντα προκαλούσατε και εξακολουθείτε στον Δήμο Αλμυρού. Νομίζετε ότι με τον εκφοβισμό θα αδρανοποιείτε τους πολίτες από το να εκφράζονται, να προσφέρουν στοιχεία και να αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα σας. Το εάν είμαστε ή όχι πρότυπος Δήμος το μαρτυρούν τα γεμάτα σκουπίδια πάρκα, οι γεμάτοι κάδοι στις τοπικές κοινότητες, οι αλλοιώσεις των έργων της δικής μας δημοτικής θητείας, οι απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο και πολλά άλλα.

Ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου κ. Εσερίδη και αν εσείς νομίζετε ότι είστε η Ελληνική Αστυνομία, εμείς γνωρίζουμε καλά και τη θέση μας και τον ρόλο μας. Ο καιρός είναι μπροστά μας και οι δημότες είναι, ευτυχώς, παρόντες και όχι ψηφιακοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ