Τραγικό τέλος είχε η ζωή ενός 78χρονου άνδρα από τον Αλμυρό, ο οποίος έπεσε σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων στην αυλή του σπιτιού του. Παρά την άμεση επέμβαση των Αρχών, ο ηλικιωμένος κατέληξε στα τραύματά του, με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αλμυρού να διαπιστώνουν τον θάνατό του κατά την άφιξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο πηγάδι όταν, πιθανότατα λόγω ζαλάδας ή φθαρμένου συρματόσχοινου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο εσωτερικό του.

Ο ηλικιωμένος αν και χτύπησε στο κεφάλι είχε τις αισθήσεις του και αρχικά μιλούσε με τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, οι οποίοι του κατέβασαν συσκευή οξυγόνου, ωστόσο η κατάστασή του αποδείχθηκε τελικά μη αναστρέψιμη.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου, αν προήλθε από τα τραύματα ή από καρδιολογικό επεισόδιο, καθώς ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, θα εξακριβωθούν μέσω της νεκροψίας-νεκροτομής.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Βόλο και τον Δρυμώνα Αλμυρού, ενώ εσπευσμένα μετέβη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον 78χρονο και να τον ανασύρουν από το πηγάδι, πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ