Την Τρίτη 20  Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων  Ευξεινούπολης παρακολούθησαν στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης μια ιδιαίτερη Υποδειγματική Θεία Λειτουργία, μέσα σε κλίμα ευλάβειας και προσευχής. Την Υποδειγματική Θεία Λειτουργία πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, και οι Πατέρες Γεώργιος Γιαννιός και  Γεώργιος  Μπέκας. Η Θεία  Λειτουργία τελέστηκε στον Σολέα του ναού ώστε οι μαθητές να βλέπουν και να κατανοούν τα τελούμενα στο μυστήριο της Θείας  Ευχαριστίας. Την επεξήγηση των τελούμενων της Θείας Λειτουργίας πραγματοποίησε ο Θεολόγος κ. Τσιτσιρίγκος  Σωτήριος.

Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και κατάνυξη την υποδειγματική Θεία Λειτουργία. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την απόλυτη ησυχία και την προσοχή τους σε όλη την Θεία Λειτουργία και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και η Διευθύντρια του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης ευχαριστούν θερμά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο για τον πολύτιμο χρόνο του να τελέσει την υποδειγματική Θεία Λειτουργία,   τους Πατέρες Γιαννιό Γεώργιο, Μπέκα Γεώργιο, τον Ιεροδιάκονο, τον Θεολόγο κ. Τσιτσιρίγκο Σωτήριο,  τον Ιεροψάλτη κ. Σπύρο Παπαδόπουλο και τους επιτρόπους της εκκλησίας, για τη συμβολή τους στην τέλεση  της υποδειγματικής Θείας Λειτουργίας.

Η Διευθύντρια

Μαρία Σταυραντώνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ