Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 Συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας στα γραφεία της με το προεδρείο και τα μέλη της με αντικείμενο συζήτησης επικείμενες εκλογικές διαδικασίες και τη διοργάνωση εκδήλωσης από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας κ. Νίκος Αθανασάκης ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τις εκλογές που θα λάβουν χώρα στο ΤΕΕ την Κυριακή 19 Μαΐου 2024. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του τοπικού Τμήματος Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, η οποία ηγείται εκ νέου του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ). Ο Πρόεδρος δήλωσε την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξή του στο πρόσωπο της κ. Καπούλα και τόνισε την αναγκαιότητα υποστήριξης της ΔΚΜ από τα όργανα της ΝΔ και από τους μηχανικούς του Νομού Μαγνησίας.
Η Πρόεδρος του ΤΕΕ δήλωσε ότι πάντοτε υπάρχει άριστη συνεργασία και υποστήριξη από τη ΔΕΕΠ και ότι στις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ενημέρωσε το σώμα σχετικά με ζητήματα που αφορούν στις Ευρωεκλογές, με επικείμενες επισκέψεις υποψηφίων Ευρωβουλευτών, καθώς για τη λειτουργία της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Επίσης, υπογράμμισε τη δυνατότητα χρήσης της επιστολικής ψήφου όπου οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν στην πλατφόρμα έως τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.
Τέλος, το σώμα ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την επικείμενη επίσκεψη και κεντρική ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στο Volos Palace. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί επίσης ως ομιλητής ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Νίκος Χαρδαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ