Με μια μεγάλη εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία στη θέση “Αλώνια” έξω από το δάσος Κουρί, έκλεισαν το βράδυ της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Αλμυρού.

Χιλιάδες δημότες κάθε ηλικίας, κυρίως όμως νέοι άνθρωποι, πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά  στο τέλος του καλοκαιριού, με αερόστατα και υπέροχες μουσικές με βιολιά, σαξόφωνα και ποπ-ροκ συγκροτήματα. Μάλιστα τα αερόστατα θα καθιερωθούν και θα συνοδεύουν κάθε χρόνο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
 
Ήταν μια σπουδαία γιορτή που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Αλμυρού, κορυφαίες στιγμές του οποίου αποτέλεσαν οι μοναχοί Shaolin στο Εθνικό Στάδιο, το Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών και το τριήμερο φεστιβάλ Street Food στην Κεντρική Πλατεία, η συναυλία της Βασιλικής Καρακώστα και της Στέλλας Κονιτοπούλου στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης, αλλά και οι μουσικές βραδιές στον Προαύλιο χώρο του Ωδείου και στο Μουσείο της πόλης.
 
Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τις επόμενες εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που αναμένονται εξίσου εντυπωσιακές, καθώς αφενός οι ανάγκες  ψυχαγωγίας και διασκέδασης δεν περιορίζονται στο καλοκαίρι και αφετέρου ο Δήμος θέλει τους δημότες του να βρίσκονται έξω και σε κίνηση, συμμετέχοντας σε δράσεις και εκδηλώσεις που θα ομορφαίνουν τη ζωή τους.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ