Σχετικά με τις πρόσφατες απροειδοποίητες διακοπές νερού στην πόλη του Αλμυρού, η  Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ απολογείται στους δημότες και ζητά την κατανόησή τους.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν οι καταναλωτές πως οι διακοπές αυτές δεν οφείλονται σε ευθύνη της Επιχείρησης, αλλά σε βλάβες που προκλήθηκαν στους αγωγούς ύδρευσης λόγω των εκτελούμενων έργων.
 
Αυτή τη στιγμή, στην πόλη του Αλμυρού επιχειρούν τρεις (3) διαφορετικοί εργολάβοι: για το φυσικό αέριο, τα φωτοβολταϊκά και την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης αντίστοιχα.
Αυτοί, λαμβάνουν συστηματικά από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ όλες τις πληροφορίες για τα σημεία από τα οποία διέρχονται οι αγωγοί ύδρευσης, προς αποφυγή ζημιών.
Δυστυχώς όμως, η συνεχής και επίμονη ενημέρωση που παρέχεται προς αυτούς τόσο από τον ίδιο τον Πρόεδρο όσο και από τα στελέχη της Επιχείρησης δε φαίνεται να λαμβάνεται υπόψη, με αποτέλεσμα βλάβες όπως η προχθεσινή που άφησε για πολλές ώρες τον Αλμυρό χωρίς νερό.
 
Κατόπιν όλων αυτών η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ βρίσκεται στη θέση να πάρει αυστηρά μέτρα με την αποστολή εξωδίκων τα οποία θα προειδοποιούν τους υπεύθυνους με βαριά πρόστιμα σε περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.
Με την απρόσκοπτη και ποιοτική υδροδότηση της πόλης του Αλμυρού, δεν δικαιούται να παίζει κανείς.
 
         -Ο-
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ